Nyheder

Rydningsprojekt ved Galthovej - området kan passeres, men det er meget vådt

Fra Galthovej mod vest til kommunegrænsen mellem Varde og Billund, er der de næste 10 dage et rydningsprojekt ved Kyst til Kyst Stien i gang. Du kan passere området, men det er meget vådt. Det forventes, arbejdet er færdigt den 1. oktober.Vi bygger bro på Kyst til Kyst stien

Varde og Vejen kommuner udskifter en udtjent bro på Kyst til Kyst stien mellem Baldersbæk og Hovborg. Arbejdet foregår i uge 20 / 2021, hvor vandrere henvises til en alternativ rute markeret med blåt.Nye gangbroer i ådalen mellem Hovborg og Bække

Henover vinteren har Vejen Kommune arbejdet med at lave nye gangbroer på en af de lokale strækninger på Kyst til Kyst Stien. Helt konkret syd for Østerbygård Dambrug på Kyst til Kyst stien mellem Hovborg og Bække. Gangbroerne skal sikre, at man kan komme tørskoet gennem de smukke naturområder, der er langs med stien. Du kan se gangbroerne på de smukke droneoptagelser fra Vejen Kommune.

Læs mere i artiklen: Brobygning: Nu kan man vandre uden at få våde sko | jv.dk

 


Kyst Til Kyst Stien får midlertidig
ruteændring mellem Hostrup og Karlsgårde Sø

Kyst til Kyst Stiens ruteforløb mellem Hostrup og Karlsgårde Sø ændres til og med 2022. Dette skyldes arbejdet med naturgenopretningen af Holme Å. Kortet på hjemmesiden er opdateret med ændringerne. Rigtig god tur!

 


Kyst Til Kyst Stien har fået
et nyt forløb ind til Vejle

Nu går de sidste 7,5 km af ruten igennem Kongens Kær, et stort naturområde lige uden for Vejle. Herefter kommer du ind i Vejle centrum, forbi strøget og videre ned til havnefronten med udsigt ved Fjordenhus. Nu går du fra Kyst til kyst, hvis du gennemfører hele turen.

Kyst Til Kyst Stien har fået et nyt forløb ind til Vejle

Et svensk forlag 'Calazo' sælger nu trykte kort over Kyst Til Kyst Stien.

Kortet kan købes online hos Friluftsland.